Păi eu am avut nevoie de dovada ca întreținerea este plătită la zi.(pe acea adeverința scrie clar ca la data de 22.11.2017 imobilul nu avea nici un fel de datorie către asociația de proprietari) Cea ce am si primit de la vânzător. Fara acea adeverința. Notarul Nu ar fi incheiat contractul de vanzare cumpărare . Si nu inteleg unde scrie ca eu ca si cumpărător trebuia sa fac treaba asociației de proprietari. În privința apei aveti dreptate ă fost trecut pausal. 5 metri de persoana adică 15 metri în fiecare lună timp de 2 ani dar si asa este aceasta diferență. În momentul când am fost sa schimb actele la gaz doamna de la ghișeu mia specificat foarte clar că trebuie sa ii duc indexul. La fel si la curent. Cand vânzătorul ă cerut adeverința asa trebuia sa procedeze si asociația ma gandesc pentru ca asociația trebuia sa se asigure ca el ca si vânzător nu mai are nimic de plata. Sa ii poată elibera adeverința. Nu ??? Cum si eu ă trebuit să mai plătesc o factura la curent pt a putea schimba titularul. Acum eu va pun multe întrebări deoarece vreau sa ma lămuresc cine este vinovat pana la urma.
BEN46 a scris:
Asociația are partea ei de vină , dacă nu s-a dat citirea indexilor de cosum după o perioadă de trei luni consecutive Asociația trebuia să pună ap. respectiv consumul la apă la paușal nu să aștepte 2 ani să facă regularizarea .
Dv. la achiziționarea ap. trebuia să verificati la Asociație index. contoarelor și ultima fact. &chitanță de curent astfel nu a-ți fi ajuns in situația asta.