Buna ziua.
Ce nu inteleg eu este ca la data de 22.11.2017 cand asociația de locatari ia eliberat adeverința respectiva apartamentul nu avea datorii.actele de vanzare cumpărate au fost făcute pe data de 23.11.2017. Problema ă aparut cand m-am dus sa plătesc întreținerea pe noiembrie respectiv decembrie. Cei de la asociatie miau zis ă le dau o citire de la apometre deoarece vechiul proprietar nu lea dat citirea timp de 2 ani .asta am si facut.asta sa intamplat in luna ianuarie.su miau zis ca e diferență este de 108 m cubi de apa.dar nu inteleg cum au eliberat o adeverință cum ca nu sunt datorii cand deapt erau.in luna noiembrie si decembrie la intretire apar cate 15 m cu i de apa.pe care ian si platit.dar cei 108 au apărut din senin.am citit în lege si acea adeverinta ii trebuia vanzatorului pt a putea vinde. Nu trebuiau cei de la asociatie sai ceara citirea de la apometre stiind ca nu sau citit apometrele 2 ani. Pt ai elibera adeverința??
Victor Brosser a scris:
Aici este vorba despre o regularizare.
La data respectiva ap. nu avea restante, daca nu ati citit impreuna cu fostul proprietar apometrele la data vanzarii, cum puteti dovedii cat ati consumat dvs. si cat el?
Apa respectiva s-a consumat in ap dvs.
Acest consum nu-l puteti contesta, citirea ati facut-o chiar dvs. si trebuie platit.
Discutati cu fostul proprietar poate va fi de acord sa plateasca macar o parte.
Daca ajungeti in instanta, nu cred ca o sa aveti castig de cauza.
Daca fostul proprietar nu vrea sa participe si el la plata apei, atunci incercati sa va intelegeti cu asociatia si sa achitati esalonat pe o perioda de 12 luni, sau asa ceva.