avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1958 soluții astăzi
Forum Activitate adrianaa.alina

Activitate adrianaa.alina

Răspuns la discuția Stimulent inserție
Va multumesc pentru lămuriri!
Răspuns la discuția Stimulent inserție
În sfârșit am inteles, probabil de aceea am fost sfătuită să mă întorc cu 90 de zile înainte, pentru a nu pierde stimulentul pe acea luna, inca eu vreau sa ma întorc doar cu 60 de zile înainte.
As dori sa mai ma luminați intr-o situatie. Eu doresc sa incep pe 2 ianuarie 2019( pentru a obține si stimulentul), dar ma gandesc la posibilitatea schimbării locului de munca. Cum ar trebui să procedez? Merg pe 2 ianuarie la servici si imi depun demisia( cu acordul părților pentru a nu sta in preaziv) si pe data de 3 ianuarie ar trebui să fiu deja angajată la noul loc de munca? Sau exista vreo posibilitate sa nu mai merg deloc la fostul loc de munca si pe 2 ianuarie sa imi incep activitatea la noul loc de munca? ( asta daca nu ma va obliga sa stau in preaviz). Multumesc!
Răspuns la discuția Stimulent inserție
Va multumesc foarte mult. Asta voiam să aud, ca luna tatălui este inclusa in cele 60 de zile, daca si-o ia sau nu, ar fi problema noastră, nu m-ar afecta la acordarea stimulentului si nici nu ar trebui să mă întorc mai devreme de atat . Multumesc!
Răspuns la discuția Stimulent inserție
Multumesc de raspuns. Dacă se poate sa imi spuneti si in ce caz ar fi trebuit să mă întorc cu 90 de zile înainte de a împlini copilul 2 ani pentru a primi stimulentul? Va intreb pentru ca initial primisem acest raspuns si sa stiu sa ii explic si persoanei respective. Multumesc mult!
Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În acest caz la ce data ar trebui să mă întorc la servici pentru a beneficia de stimulent? Multumesc frumos!