avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate poprire

Activitate poprire

Răspuns la discuția POPRIRE
In urma convorbirii telefonice dintre executor si angajator , acesta din urma a intarziat cu o zi trimiterea documentelor necesare executorului. Executorul la dat in judecata in septembrie 2017 pentru poprire .In martie 2018 a venit hotararea judecatoreasca cu textul "Valideaza poprirea asupra sumelor de bani datorate tertul poprit...............debitorului..............in perioada 23.08.2017-19.09.2017 pana la concurenta sumei de .......... Ok , poprirea s-a efectuat si s-a platit de catre angajator acum in martie 2018, pentru cele doua luni august si septembrie 2017 (1/3 din salariu brut) , dar executorul ameninta ca-i va opri fostului angajator toata suma pe care eu o am de plata (in fiecare luna de acum incolo),nu numai pe cele doua luni pe care le-a platit , citez ..." eu am hotararea judecatoreasca domne", scrie acolo pana la concurenta sumei.,esti un .......... nu stii sa citesti?". Intrebarea era daca poate face asta avand in vedere ca eu nu mai lucrez acolo.din septembrie anul trecut. Multumesc!
Discuție POPRIRE
Buna ziua,
As vrea sa intreb pe ce perioada se va face poprirea la tert (angajator) avand in vedere ca eu la primirea hot.judecatoresti eram in preaviz. Executorul ameninta ca o sa le opreasca toata suma datorata de mine cu toate ca eu nu mai lucrez la acea firma iar in moemntul de fata nu sunt angajata. Hotararea judecatoreasca a venit prin posta in ziua de 8.03.2018.Nu s-a facut apel , deoarece fostul angajator a fost de acord sa plateasca suma pt perioada in care am mai lucrat.Hotararea suna asa: Valideaza poprirea asupra sumelor de bani datorate tertul poprit............debitorului.........in perioada 23.08.2017-19.09.2017 pana la concurenta sumei de .......... Multumesc!