a cerut micsorarea pensiei pe 27 iulie,iar procesul a fost pe 8 octombrie.astept hotararea.dar cea de la ultimul proces a stabilit o suma de 382 lei/luna,iar pe august am primit doar 160 lei.si tatal meu nu are de gand sa-mi mai dea suma de 382 lei,chiar daca hotararea dupa ultimul proces nu a venit.e corect asa?imi pot recupera diferenta de bani pana in 382 pe luna august,si sa iau si pe septembrie aceasta suma de bani?
Sunt o stundenta de 19 ani si primesc pensie alimentara de la tatal meu,dar recent a iesit la pensie si a cerut micsorarea pensiei alimentare,in consecinta.hotararea judecatoreasca nu a venit inca,iar el nu mi-a platit in intregime pensia,ci doar o parte din ea.a iesit la pensie in luna iulie,procesul a fost pe 8 octombrie.intrebarea mea este:am dreptul sa primesc acea suma stabilita,pana la primirea hotararii,adica pe luline ramase,august- platita partial,si septembrie?am inteles ca ma pot adresa unui executor judecatoresc.pana la schimbarea sumei,trebuie sa plateasca atat cat platea si inainte,sau nu?