Buna ziua,
Care este perioada legala pentru prescrierea unei datorii catre o societate aflata in insolventa? Datoria o reprezinta contravaloarea unui imobil pentru care exista cvc pentru un imobil viitor si proces-verbal de receptie
Multumesc!
Buna ziua,
Au fost emise facturi pe PFA, care are sediul social in alt judet. BLET-ul de aici refuza plata, solicitand schimbarea sediului social aici (Bucuresti-Ilfov). Exista vreo lege care sa aduca argumente in favoarea mea sau au ei dreptate?
Buna ziua
Codul CAEN al PFA are ca obiect activitatea respectiva (nu este explicit expertiza tehnica - nici nu exista asa ceva). Motivatia BLET este sediul social in alt judet. Expertizele se desfasoara in Bucuresti-Ilfov, iar sediul social este in alt judet. Rezolvarea sugerata de BLET: mutarea sediului social in Bucuresti-Ilfov (nu sunt de acord cu asa ceva). Au fost inaintate sesizari. din pacate, nerezolvate.
Buna ziua,
Sunt PFA si expert tehnic judiciar. BLET (birou local de expertize tehnice) refuza sa imi plateasca onorariile pe motiv ca am sediul social in alta unitate administrativa (alt judet).
Nu vreau sa ajung in instanta, dar am inteles ca ce face BLET nu este in regula. Ce lege (articol din lege) pot invoca pentru a-i convinge sa plateasca?
Va multumesc!