avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prescrierea unei datorii catre o societate in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

prescrierea unei datorii catre o societate in insolventa

Buna ziua,
Care este perioada legala pentru prescrierea unei datorii catre o societate aflata in insolventa? Datoria o reprezinta contravaloarea unui imobil pentru care exista cvc pentru un imobil viitor si proces-verbal de receptie
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inscriere initiala cadastru AlexandraMaria_87 AlexandraMaria_87 Buna ziua, Deoarece doresc sa contractez un credit imobiliar, am depus la banca in vederea obtinerii avizului juridic, documentele pt imobilul pe care ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa lnegreanu lnegreanu Am o firma deschisa din 2002 care acum este in insolventa. In momentul intrarii in insolventa avea o datorie la celebrul impozit Pogea care intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva bunuri Anaamaria Anaamaria Daca o firma A cu o tona de mijloace fixe la care am transformari si modernizari a caror valoare depaseste 20% si se incadreaza in perioada de 5 ani de ... (vezi toată discuția)