avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate CrisiaNyky

Activitate CrisiaNyky

Răspuns la discuția angajament de plata
In fisa postului nu este clar specificat verificarea cosului de cumparaturi pt a nu ramane produse neplatite, ar putea constitui acest lucru un punct forte ?
Răspuns la discuția angajament de plata
Pe baza acestui angajament as putea fi actionata in instanta ? Credeti ca ar obtine aceasta hotarare judecatoreasca in conditiile date ?
Răspuns la discuția angajament de plata
Nu se specifica in mod clar, are niste subpuncte interpretabile :activitatea trebuie sa o desfasoare la nivelul de competenta in conformitate cu regulamentele, prevederile si dispozitiile aplicabile domeniului sau de activitate
Răspuns la discuția angajament de plata
Nu a fost platit , de asta mi-l imputa mie
Buna ziua
Sunt casiera la un supermarket si am o problema.
Un client a venit cu carucior metalic (de supermarket), a scos produsele si le-a pus pe banda pt a fi scanate, dar unul din produse ,,l-a omis ''intentionat sau nu. Eu nu am observat acel produs si mi s-a adus la cunostiinta ca daca nu l-am observat atunci sa il platesc, am fost pusa sa completez un angajament de plata( produsul costa 799 lei ) crezand ca mi se va arata si ulterior filmarea de pe camera de supraveghere- ceea ce nu s-a intamplat.Daca as pleca de la aceasta companie as putea sa contest acest angajament si sa nu platesc aceasta suma ?