Buna ziua
Sunt casiera la un supermarket si am o problema.
Un client a venit cu carucior metalic (de supermarket), a scos produsele si le-a pus pe banda pt a fi scanate, dar unul din produse ,,l-a omis ''intentionat sau nu. Eu nu am observat acel produs si mi s-a adus la cunostiinta ca daca nu l-am observat atunci sa il platesc, am fost pusa sa completez un angajament de plata( produsul costa 799 lei ) crezand ca mi se va arata si ulterior filmarea de pe camera de supraveghere- ceea ce nu s-a intamplat.Daca as pleca de la aceasta companie as putea sa contest acest angajament si sa nu platesc aceasta suma ?
Nu se pot efectua retineri din salariu in baza unui angajament de plata , fie exista o hotarare judecatoreasca definitiva , fie un acord intre angajator si salariat in limita a 5 salarii minime brute pe economie.
Buna ziua,
Dpmdv, in situatia prezentata de dvs, in baza acelui angajament de plata societatea nu va poate retine nicio suma din salariu, iar daca ati demisiona nu va poate solicita plata acelei sume decat in baza unei hotarari judecatoresti.
Nu se specifica in mod clar, are niste subpuncte interpretabile :activitatea trebuie sa o desfasoare la nivelul de competenta in conformitate cu regulamentele, prevederile si dispozitiile aplicabile domeniului sau de activitate
Se poate numi furt
Briana8l24
Buna ziua
Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne ... (vezi toată discuția)