avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate numi furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate numi furt

Buna ziua
Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne avand posibilitatea de a lua si alt carucior pentru cumparaturi am depozitat produsele in cosul carutului. La casa ajunsa am uitat un produs in carut. In momentul in care am pus produsele de pe banda in carut am avut intentia de a da si produsul cumparat la scanat pentru a fi platit. Dar nu am avut timp pentru ca un agent de paza mi-a spus sa il insotesc intr-o camera. Am mers am explicat situatia, dar el si cu sefa de magazin nu asteapta sa vina politia. Am spus ca le achit si nu pot sta in acea caldura mult timp cu un copil mic. Politistul care a venit a inceput sa ma jigneasca ca sunt nesimtita, hoata, etc. Si pe langa asta ma ameninta cu o amenda de 1000 de ron. A si ca imi vor pune poza la intrare. Oare este posibil un astfel dr comportament?
Cel mai recent răspuns: Briana8l24 , utilizator 13:40, 16 Iunie 2017
Daca am inteles eu bine situatia nu ar fi vorba de furt.

Depinde cum s-au derulat in mod exact lucrurile.
Dezaprob comportamentul respectivilor.

Daca veti apela la avocat acesta va putea analiza inregistrarea video si daca nu este furt puteti da in judecata firma si paznicii.
Trebuie vazuta filmarea.
Am uitat sa mentionez ca am achitat produsul si l-au oprit. Daca acel politist va trimite amenda asa cum ma amenintat voi face ce imi recomandati dvs. Cand ii intreb la intrare daca imi pot lasa caruciorul si sa imi pun copilul intr-un carut de cumparaturi, raspunsul agentului este “nu va garantez ca il mai gasiti. ”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)