avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajament de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajament de plata

Buna ziua
Sunt casiera la un supermarket si am o problema.
Un client a venit cu carucior metalic (de supermarket), a scos produsele si le-a pus pe banda pt a fi scanate, dar unul din produse ,,l-a omis ''intentionat sau nu. Eu nu am observat acel produs si mi s-a adus la cunostiinta ca daca nu l-am observat atunci sa il platesc, am fost pusa sa completez un angajament de plata( produsul costa 799 lei ) crezand ca mi se va arata si ulterior filmarea de pe camera de supraveghere- ceea ce nu s-a intamplat.Daca as pleca de la aceasta companie as putea sa contest acest angajament si sa nu platesc aceasta suma ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 21 Martie 2018
Pe baza acestui angajament as putea fi actionata in instanta ? Credeti ca ar obtine aceasta hotarare judecatoreasca in conditiile date ?
Va poate actiona in instanta si este posibil sa obtina o hotarare judecatoreasca sau sa nu obtina o hotarare judecatoreasca prin care sa fiti obligata la plata.
In fisa postului nu este clar specificat verificarea cosului de cumparaturi pt a nu ramane produse neplatite, ar putea constitui acest lucru un punct forte ?
Da,poate constitui un punct forte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate numi furt Briana8l24 Briana8l24 Buna ziua Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata semnat - plata cash, fara retinere din salar armadillo24 armadillo24 Buna ziua, Inventarul efectuat in cadrul societatii in care lucrez s-a soldat cu minus in gestiune, compus din produse expirate si produse lipsa. In urma ... (vezi toată discuția)