Buna ziua
Sunt casiera la un supermarket si am o problema.
Un client a venit cu carucior metalic (de supermarket), a scos produsele si le-a pus pe banda pt a fi scanate, dar unul din produse ,,l-a omis ''intentionat sau nu. Eu nu am observat acel produs si mi s-a adus la cunostiinta ca daca nu l-am observat atunci sa il platesc, am fost pusa sa completez un angajament de plata( produsul costa 799 lei ) crezand ca mi se va arata si ulterior filmarea de pe camera de supraveghere- ceea ce nu s-a intamplat.Daca as pleca de la aceasta companie as putea sa contest acest angajament si sa nu platesc aceasta suma ?
Va poate actiona in instanta si este posibil sa obtina o hotarare judecatoreasca sau sa nu obtina o hotarare judecatoreasca prin care sa fiti obligata la plata.
In fisa postului nu este clar specificat verificarea cosului de cumparaturi pt a nu ramane produse neplatite, ar putea constitui acest lucru un punct forte ?
Se poate numi furt
Briana8l24
Buna ziua
Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne ... (vezi toată discuția)