Teoretic da, va dau perfecta dreptate ! Dar practic am platit 1500 lei in prima luna dupa ce mi s.a spus in sfarsit unde si cum pot depune banii pt achitarea prejudiciului. Asa voi face .
Multumesc mult ! Respecte !!!
Am platit aprox 15% din totalul de prejudiciu, peste 10.000 ron, asta cand aveam salariul de aprox 2000 Ron, in ultimele luni salariul meu a scazut la jumatate si am pus toate dovezile la dosar. Cu 900 lei respectiv 1000 lei, chiar mi.a fost imposibil sa platesc acel prejudiciu. Acest job il aveam inca dinainte sa intru in aceasta prostie si cu greu l-am mentinut pana acum. Am posibilitatea sa plec dincolo, chiar si un contract preplatit incepand din luna aprilie, 100% sigur si sa il achit integral in maxim doua luni. In cazul de fata cred ca voi fi distrus din toate punctele de vedere, atat moral cat si psihic.
Termenul de supraveghere a expirat in 12. 07. 2017, pana la acea data nu a stiut nimeni sa imi spuna unde pot achita acel prejudiciu, nici macar persoana la care eram in subordine.
Sunt la prima abatere, fara nici o amenda, cel putin contraventionala,
In trecut, si dupa 3 ani de chin prin Instante, Din care 2 ANI SUSPENDARE , nu imi vine sa cred ce vad scris ACUM, ASTAZI, negru pe alb, INCHISOARE 2 ANI CU DETENTIE ! Fraza asta n-o inteleg Domnule Avocat !
Buna ziua, daca am fost timp de 2 ani sub suspendare, indeplinind toate conditiile ,mai putin achitarea integrala a prejudiciului, avand in tot acest timp si un loc de munca legal, ce inseamna pentru mine :Executarea pedepsei 2 ani inchisoare in regim de detentie !??