avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inchisoare in regim de detentie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inchisoare in regim de detentie

Buna ziua, daca am fost timp de 2 ani sub suspendare, indeplinind toate conditiile ,mai putin achitarea integrala a prejudiciului, avand in tot acest timp si un loc de munca legal, ce inseamna pentru mine :Executarea pedepsei 2 ani inchisoare in regim de detentie !??

Multumesc !!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detaliati si precizati exact ce anume doriti sa aflati.
Sunt la prima abatere, fara nici o amenda, cel putin contraventionala,
In trecut, si dupa 3 ani de chin prin Instante, Din care 2 ANI SUSPENDARE , nu imi vine sa cred ce vad scris ACUM, ASTAZI, negru pe alb, INCHISOARE 2 ANI CU DETENTIE ! Fraza asta n-o inteleg Domnule Avocat !

Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
acest răspuns util
Daca puteti incercati sa puneti un link sa vad despre ce este vorba
acest răspuns util
Este neclar ce ziceti.

Daca ati achitat partial prejudiciul si nu ati putut plati mai mult nu este in regula sa va arunce in inchisoare.
[ link extern ] /

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca puteti incercati sa puneti un link sa vad despre ce este vorba

Alte discuții în legătură

Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)
Condamnare tionro tionro imi puteti spune si mie in cazul in care fac recurs ... am sanse sa primesc mai putin? 19/10/2011 Condamnare Solutie: In baza art 215 ind 1 alin . 1 C.p. ... (vezi toată discuția)