avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate PerAsperaAdAstra

Activitate PerAsperaAdAstra

Răspuns la discuția Custodia comuna
In câteva propoziții ați reușit sa pasați responsabilitatea și asumarea de la dvs la țara( whaaat???) și de la tata la altcineva. E trist
Răspuns la discuția Custodia comuna
Va raspund avand cunostinta asupra subiectului, implicata In mod direct chiar. Da, frustrarea exista si este reala, de ambele parti. Este insa de datoria parintilor sa isi rezolve ceea ce a ramas agatat din fosta relatie. Atata timp cat parintii pun pe planul doi minorul si interesele acestuia, fiind prea ocupati sa fie mici dumnezei, este evident ca se ajunge la situatii de genul in care custodia comuna reprezinta o problema. Nu am regasit nicaieri in cererea dvs probleme reale, actuale( vezi inscrierea la scoala, tratamente stomatologice, tratamentul de urgenta al unei afectiuni), in care custodia comuna ar putea reprezenta o problema, ci preocuparea ca tatal e impins de diverse personaje sa faca...lucruri. E inutil sa va spun aici care este concluzia frazei anterioare. Ma axez in continuare pe faptul ca parintii sunt de vina pentru alegerile pe care le au facut, deoarece cazul pe care vreti sa il expuneti e reprezentat doar de situatia in care mama/tatal =un animal fara suflet, fara viata personala, ce vrea numai sa isi supere copilul precum si sa ia decizii impotriva acestuia, si sa isi petreaca restul vietii agasandu-si fostul/a partenera, ceea ce In practica e de fapt intalnit in procent mic, restul cazurilor fiind valabile doar pentru persoanele cu probleme de natura psihica ( iar aici revin asupra situatiei expuse mai sus, cand l ati ales nu l ati vazut? daca da, problema este tot a dvs). Imi mentin In continuare ideea ca tatal/mama nu reprezinta un animal de reproducere/ intretinere/ ajutor al micilor dumnezei custodieni, iar “petiția “ dvs e doar o mizerie, momentan, ce nu e susținută de nici un argument logic/ juridic expus. Va sfătuiesc, in loc sa consultați “ site uri de specialitate”, sa consultați un psiholog, spre binele ulterior al copiilor dvs, eventual împreuna cu fostul partener.
Răspuns la discuția Custodia comuna
Cea mai mare prostie pe care am putut sa o citesc. Va sfatuiesc sa intelegeti, ca vina ca v-ati ales un partener cu care nu sunteti compatibila, pentru procesul de creatie, va apartine doar dvs, nu si copilului. "Drept de a se implica mai mult atunci cand mama si copilul au nevoie" => tatal este doar un magarus de povara pe care il solicitati doar la nevoie?
Stimata dna, va sfatuiesc sa reusiti sa treceti peste frustrarile acumulate, legile nu se dau doar pentru anumite categorii de persoane, ci afecteaza TOATE persoanele aflate in situatii similare ce cad sub incidenta legii.