Ideea este ca vreau sa repar masina si sa o folosesc in continuare.
In acest context doresc sa pastrez masina si sa primesc banii pentru dauna sa o pot repara, asta in eventualitatea in care ma pot incadra in suma propusa de Asirom. Eu nu am fost intrebat daca doresc sa tin sau nu masina, sa o repar sau sa o casez/ vand. De aceea mi se pare ilogic ca ei sa actioneze asa. Si presupunand ca cineva castiga acea licitatie la o suma derizorie, eu sunt obligat sa vand masina, bunul meu ca asa a vrut Asirom? De aceea spun ca mi se pare ilogica si imorala decizia lor de a scoate auto la licitatie.
IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:
Buna seara,
Se poate sa fie considerata dauna totala si din aceasta cauza au scos auto la licitatie pe un site specializat.
Ar trebui in prima faza sa solicitati prin email daca la tel. nu aveti cu cine discuta, sa va comunice care este valoarea de piata a autovehiculului calculata prin sisteme proprii de evaluare.
In functie de aceasta valoare, aveti posibilitatea fie sa va reparati auto dar maxim pana la valoarea de piata, sau sa acceptati dauna totala si se va achita valoarea de piata - valoarea oferita la licitatie.