avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Floryna2017

Activitate Floryna2017

Mulțumesc foarte mult pentru acest răspuns mai mult decât elaborat. Mă gândeam să întreb notarul ca poate de la el înțelege, ca de la mine este imposibil să vrea cel puțin sa asculte.
Ca și probe, ce ar trebui oare sa fie, în afară de minimal un martor!
Adică, eu am și f multe discuții cu el, în scris în care îmi interzice anumite lucruri!
Mulțumesc mult încă odată!!
"părintele separat de copil, are dreptul de o avea legături personale cu minorul, după cum urmează : o va putea vedea zilnic în intervalul orar 17:00 - 22:00"
Mai mult de atât nu este trecut în convenția dintre noi!
Oare dacă cer explicații notarului la care s a încheiat divorțul, ar putea sa dea?
Aici nu este vorba doar de mutat, eu am adresat întrebarea pt ca nu știu exact ce anume implica o deschidere a unei acțiuni în instanță.
Plus de asta noi locuim pe aceasi scara.
Problema principala era și este de fapt cea menționată inițial de mine.
Dar ms pt recomandare
Corect, sunt perfect de acord cu ceea ce spuneți dvs., însă problema vine din partea lui pentru ca are impresia ca deține puterea absolută și fiind domiciliul la el poate face ce și cum vrea. Copilul a rămas la el pentru ca fost singura condiție ca noi sa divortăm și sa nu se întindem prin tribunale mai mult decât era cazul și să nu tulburam mai tare liniștea copilului.
Acum oare, dacă eu as deschide o acțiune în instanta pt a lua copilul la mine ar fi nevoie și de martori?

Eu am o alta relație acum, însă el nu îmi da voie sa îmi vad copilul în prezenta actualului. Mai mult decât atât le-a făcut o plângere la politie ca niciunul dintre membrii familiei lui să nu se apropie de copil...
Eu tocmai asta aveam ca și teama, sau nelămurire mai exact : legal mie îmi poate face ceva dacă eu îmi vad copilul în prezenta actualului? Țin sa menționez ca eu ca și mama, nu mi-aș expune copilul vreunui comportament neadecvat sau altceva și nimeni altcineva din familia mea
"părintele separat de copil, are dreptul de o avea legături personale cu minorul, după cum urmează : o va putea vedea zilnic în intervalul orar 17:00 - 22:00"
Nu este trecut absolut nimic, doar atât "zilnic17-22" și nimic altceva., țin să precizez ca este un divorț la notar. Mulțumesc pt răspuns
Bună ziua, în urma divorțului, copilul minor a rămas cu domiciliul la tată. Eu am program de vizita zilnic între 17-22 și de achitat o pensie alimentara. Acest program este din cauza serviciului pe care el îl are,insa eu ajung sa stau cu copilul și pana la orele 01:00 și chiar și noaptea când el este la serviciu. Programul a fost trecut doar în acete, de dragul unui program, însă nimic cert. Eu ocupându-ma de copil când el este la munca.
Are dreptul legal, fostul sot să îmi interzică sau sa îmi impună în prezenta cui să îmi vad copilul sau să stau doar în imobilului lui, în cazul în care ar fi respectat programul?
Mulțumesc frumos
Buna ziua.
Mă numesc Bianca am 28 de ani si sunt casatorita cu sotul meu,in acte, de 6 ani. Impreuna avem un copil de 5 ani. Eu vreau să divortez, el nu vrea.
Spune ca "nu are nevasta de lăsat",insa stie ca eu acum am o alta relatie.
Cum ar trebui formulata cererea de divort?
Am incercat sa ii explic avantajele unui divort la notar...insa nu vrea. Repet, vina imi apartine in totalitate motiv pt care nu vreau să mai ramanem intr.o casnicie doar de dragul unui copil, așa cum vrea el.
Ce mă sfatuiti să fac.
Tin să precizez ca in ceea ce priveste domiciliul copilului am stabilit deja acest aspect...
Multumesc.