Chiar nu ai invatat nimic din raspunsul cat se poate de detaliat si complet al utilizatorului Ynocentta? Daca l-ai uitat de la o luna la alta reciteste-l. Ca sa fiu mai scurta, nu sunt de acord pentru ca nu este legal. E atat de simplu.
Buna ziua! In situatia in care si in blocul nostru s-au montat camere de supraveghere in lift, unde pot sa fac o plangere, sau pe cine pot sa sesizez. Consiliul de administratie nu a raspuns la solicitarea mea de a consulta fiecare locatar din bloc. La ANSPDC este corect? Si in care din categorii? (Exercitarea dreptului de acces, opozitie sau altele? ). Va multumesc!
Buna ziua! Am construit o casa pe care urmeaza sa o racordez la curent electric, dar pentru ca distanta dintre casa mea si ceilalti stalpi de pe strada este prea mare, o sa trebuiasca sa platesc eu montarea unui alt stalp mai aproape de casa . Din cate am inteles stalpul, desi platit de mine, o sa devina proprietatea furnizorului. Vreau sa va intreb, daca in viitor, alti vecini vor vrea sa se racordeze la stalpul platit de mine, au obligatia sa-mi achite si mie ceva?