avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate Ralucandl

Activitate Ralucandl

Draga Georgeta,

Chiar nu ai invatat nimic din raspunsul cat se poate de detaliat si complet al utilizatorului Ynocentta? Daca l-ai uitat de la o luna la alta reciteste-l. Ca sa fiu mai scurta, nu sunt de acord pentru ca nu este legal. E atat de simplu.
Va multumesc pentru raspuns. In care din cele 4 categorii de plangeri existente pe site-ul ANSPDC, s-ar incadra corect plangerea mea?
Buna ziua! In situatia in care si in blocul nostru s-au montat camere de supraveghere in lift, unde pot sa fac o plangere, sau pe cine pot sa sesizez. Consiliul de administratie nu a raspuns la solicitarea mea de a consulta fiecare locatar din bloc. La ANSPDC este corect? Si in care din categorii? (Exercitarea dreptului de acces, opozitie sau altele? ). Va multumesc!
Buna ziua! Am construit o casa pe care urmeaza sa o racordez la curent electric, dar pentru ca distanta dintre casa mea si ceilalti stalpi de pe strada este prea mare, o sa trebuiasca sa platesc eu montarea unui alt stalp mai aproape de casa . Din cate am inteles stalpul, desi platit de mine, o sa devina proprietatea furnizorului. Vreau sa va intreb, daca in viitor, alti vecini vor vrea sa se racordeze la stalpul platit de mine, au obligatia sa-mi achite si mie ceva?