avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racord electric cu stalp platit de mine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racord electric cu stalp platit de mine

Buna ziua! Am construit o casa pe care urmeaza sa o racordez la curent electric, dar pentru ca distanta dintre casa mea si ceilalti stalpi de pe strada este prea mare, o sa trebuiasca sa platesc eu montarea unui alt stalp mai aproape de casa . Din cate am inteles stalpul, desi platit de mine, o sa devina proprietatea furnizorului. Vreau sa va intreb, daca in viitor, alti vecini vor vrea sa se racordeze la stalpul platit de mine, au obligatia sa-mi achite si mie ceva?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:34, 27 Martie 2018
Da, trebuie sa va achite o suma de bani. Racordarea se va face fie cu acordul dvs, fie, in functie de obiceiul de la fata locului, cu o declaratie din partea celui care se racordeaza prin care acesta se obliga sa va achite sumele de bani solicitate, la momentul la care le veti solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am obligatii materiale fata de cel care a tras curentul? Mihaela Petre Mihaela Petre Buna ziua, Am un teren in jud. Giurgiu, iar cand l-am cumparat erau deja trasi stalpii de curent de catre o persoana care ulterior si-a construit casa vizavi ... (vezi toată discuția)
Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)