avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Activitate Gavmimi

Activitate Gavmimi

Uau... știind că nu am făcut decât să le las camionul mi-am zis că ,,ce să îmi facă?"asta in ,2016 cînd am fost înștiințat prima dată.
Va mulțumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ar fi indicat sa va angajati un avocat care sa mearga sa consulte dosarul si sa stabiliti impreuna strategia apararii. Daca nu va prezentati, procesul se poate desfasura in lipsa dvs si riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa cu executare.

Bună ziua tuturor.
In anul 2013 am lucrat o perioada scurta la o societate in capitală că șofer de tir,de ce o perioada scurta? fiindcă după 3 luni m-am convins că firma nu era așa cum crezusem, după 3 luni au început să mi se impute diferite sume pe motive banale și le-am abandonat camionul sîmbata in București în curtea firmei unde urma să descarc luni.

După 3 ani mă trezesc cu o citație la secția 13 in București unde am fost reclamat că am alimentat cca 3800 litri motorină nejustificat și precizează că această cantitate a fost alimentată in camionul firmei,nu în altele să fiu acuzat de furt,sau înșelăciune cum spun dumnealor,mentionez că nici pina azi nu m-am prezentat,am fost amendat...etc,nu m-am prezentat deoarece sunt in Franța și nu am fost in Romania de 4 ani.
Eram deci șofer de camion tir,și în scopul alimentării am primit card de motorină,cînd am abandonat camionul acele acte,card, telefon au rămas în cabină, acum sunt acuzat de înșelăciune...am citit un pic acest articol și mi se pare că nu pot fi acuzat de înșelăciune,dacă chiar ar exista o faptă aceia mi se pare a fi doar abuz de încredere,am abuzat de încrederea oferită de firmă...
Din cîteodată știu dosarele se clasează,dar nu știu după ce timp, criterii,etc
Mă poate cineva ajuta cu info? eventual pe email,mihaigavril94@yahoo.com