avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta Ignat

Activitate Nicoleta Ignat

Sunt chirias de 6 ani, cu contract de chirie inregistrat la anaf. Cand mi-a fost data cheia apartamentului, proprietarul mi-a dat si o cheie de la boxa din subsol. Mentionez ca boxa a fost construita de proprietar prin acord verbal cu asociatia de locatari, si se achita o taxa lunar pt aceasta. Ieri am descoperit ca lacatul de la boxa a fost schimbat. Asociatia de locatari a luat decizia sa schimbe lacatul pe motiv ca noi suntem chiriasi si ca proprietarul e plecat in strainatate de multi ani si nu mai are nevoie de boxa. Nu ne-au instiintat despre asta iar acum atat eu cat si proprietarul nu mai avem acces la lucrurile personale depozitate acolo. Ce e de facut in situatia asta? Eu as dori sa pastrez boxa sau macar sa imi recuperez lucrurile. Administratorul nici nu a vrut sa stea de vorba cu mine iar contabilul mi-a spus verde in fata ca o sa ia el boxa ca nu e normal noi, niste chiriasi sa avem dreptul la boxa. Unde pot depune plangere pt abuz de functie si pt sechestrare de bunuri? Sau ce ar trebui sa fac in situatia asta msi ales ca eu am platit lunar taxa aferenta boxei si nu am restante la intretinere.