avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate Baby-sitter

Activitate Baby-sitter

Dacă un pământ moștenit de 5 frați, a fost împărțit de instanța prost, adică s-au împărțit 6,05 ha în loc de 5,82 ha câte sunt trecute pe titlul de proprietate, ce se poate face? 3 frați au murit deja, au rămas copiii lor.. (Știu deja ca nu se poate face cadastrul în această situație). Mulțumesc!
Am un card de credit emis de BRD care la 3 ani expiră. Am semnat contractul pt el in 2009. Pt ca au retras acest produs bancar, nu ma încadrez cu salariul pt un nou card de cumpăraturi apărut la ei, si ma obliga sa plătesc toată suma utilizată pe vechiul card retras, adica 5000 lei - in câteva zile. Au acest drept dupa ce 9 ani am plătit corect toate scadențele? Multumesc.
P.S.: cardul meu expira pe 31 Martie si m-au sunat sa-mi spuna ca trebuie sa le fac o vizita la banca unde - pe 29 Martie - am aflat ca trebuie sa plătesc rapid cei 5000 de lei, fara rate, ci pur si simplu.
Am un card de credit emis de BRD care se reînoia la 3 ani. Am semnat contractul pt el in 2009. Pt ca au retras acest produs bancar, nu ma încadrez cu salariul pt alt card de cumpăraturi emis de ei si ma obliga sa plătesc toată suma utilizată pe vechiul card retras - in câteva zile. Au acest drept dupa ce 9 ani am plătit corect toate scadențele? Multumesc.
P.S.: cardul meu expira pe 31 Martie si m-au sunat sa-mi spuna ca trebuie sa plătesc toată suma utilizată acum o săptămana.