avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani ceruți brusc/abuziv de BRD
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani ceruți brusc/abuziv de BRD

Am un card de credit emis de BRD care la 3 ani expiră. Am semnat contractul pt el in 2009. Pt ca au retras acest produs bancar, nu ma încadrez cu salariul pt un nou card de cumpăraturi apărut la ei, si ma obliga sa plătesc toată suma utilizată pe vechiul card retras, adica 5000 lei - in câteva zile. Au acest drept dupa ce 9 ani am plătit corect toate scadențele? Multumesc.
P.S.: cardul meu expira pe 31 Martie si m-au sunat sa-mi spuna ca trebuie sa le fac o vizita la banca unde - pe 29 Martie - am aflat ca trebuie sa plătesc rapid cei 5000 de lei, fara rate, ci pur si simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
Baby-sitter, utilizator

Alte discuții în legătură

Card credit brd retras de banca Baby-sitter Baby-sitter Am un card de credit emis de BRD care se reînoia la 3 ani. Am semnat contractul pt el in 2009. Pt ca au retras acest produs bancar, nu ma încadrez cu ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu de catre banca abuziv. bobuscristian bobuscristian Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la ... (vezi toată discuția)
Card cumparaturi ContSters54175 ContSters54175 eu am un card de cumparaturi (cel galben) si am facut ceva cumparaturi pe el, iar de cateva luni nu am cu ce sa mai acopar suma datorata bancii si in ... (vezi toată discuția)