avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere salariu de catre banca abuziv.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere salariu de catre banca abuziv.

Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la magazin la cumparaturi iar cind sa platesc cumparaturile aveam 0 roni in cont. Am un card de credit BRD care a expirat in 31.05.2016 iar banca cred ca a uitat sa il inoiasca . Am sunat la banca BRD in aceasta dimineata la 8.30 04.06.2016 sa intreb de ce nu mai am bani de salariu iar operatoarea banci mi-a spus ca m-i sa retras tot salariu pentru acel card de credit ca a expirat si trebuie sa acoper suma creditata specific ca salariu a fost in suma de 2000 ron iar acel card este de 3000 ron. Nu am fost imformat de banca precum ca m-i se opresc acesti bani nu exista un grafic de rambursare ,ordin judecatoresc sau executare silita . I-am spus operatoarei ca in data de 05.06.2016 am un credit scadent am de platit chiria facturi iar eu nu mai am nici un ron in cont . Dansa mi-a spus ca oricum suma retrasa nu o sa mai imi fie returnata. Pot face plingere la OPC , pot depune si o plingere penala ? Din punctul meu de vedere cea ce a facut banca consider un abuz si cred ca poate considerat si furt din cont atita timp cint nu am fost notificat si informat. Va rog sa imi spuneti ce am de facut ca sunt disperat.
Cel mai recent răspuns: bobuscristian , utilizator 19:23, 6 Iunie 2016
Era un card cu descoperire? Puteti sa ne dati mai multe detalii astfel incat sa va putem oferi un raspuns cat mai potrivit pentru situatia dumneavoastra? Alternative juridice cu siguranta gasim.
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2016
gi-jane2, moderator
Buna ziua. Am fost astazi la banca si am facut un contract cu dinsi pentru suma care o am de achitat pe acel card in rate convenite de mine. In 2-3 zile imi da raspunsul iar cind se aproba dosarul im este si retunat salariul in totalitate. Multumesc pentru sprijinul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)
Card credit brd retras de banca Baby-sitter Baby-sitter Am un card de credit emis de BRD care se reînoia la 3 ani. Am semnat contractul pt el in 2009. Pt ca au retras acest produs bancar, nu ma încadrez cu ... (vezi toată discuția)
Suma minima datorata la card de cumparaturi Catalin10q Catalin10q Buna seara! Detin un card de cumparaturi de la BRD, un card de credit, emis sub sigla MasterCard, in cont revolving. Acest card trebuie alimentat dupa ... (vezi toată discuția)