avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate Maryrystea

Activitate Maryrystea

Buna ,ma aflu intr o situatie disperata ,ieri am fost intrun magazin si dracul ma pus sa fur un parfum ai o crema ,prejudiciul total fiind app 400de eoro .Cand sa ies afara din magazin ma oprit un barbat si o femeie si mi a spus sa merg cu ei ,binenteles mi am dat seama ,mi am recunoacut greseala facuta dupa care ei au chemat politia,am ajuns la politie acolo m au pus sa semnez o chestie care habar nu am ce inseamna (mentionez faptul ca nu stiu limba germana si toate astea se intampla in Germania)la un moment dat am inteles ca acea hartie este un proces verbal pt ca mau luat la pilitie si ca am furat din magazin.Am asteptat cca o ora dupa ma luat mi au facut poze ,m au amprentat ai la urma mia dat drumul sa plec far sa platesc vreo amenda sau sa mi zica ceva.Va rog ajutati ma sa inteleg ce este posibil sa se intample ,mi am cerut scuze fata de ei habar nu am ce ma apucat ,eu sant venita in vizita la sotul mei si pe data de 16 trebuie sa plec acasa in Romania si nu stiu daca pot pleca ????Va rog sa ma iertati daca nu am scris ceva corect deoarece nu mai sant in stare .Ma ingrozeste idea ce am putut sa fac stiind bine ca am 2 copii acasa.

Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg ce se poate intampla.