avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan Zuga

Activitate Razvan Zuga

Răspuns la discuția Traumatism genunchi
Nu am primit concediu medical dupa prima accidentare deoarece nu eram angajat figuram doar ca student.
Dupa ce am predat documentele la decanat nu am primit vreun răspuns despre rezultatele cercetării nu cunosc daca au facut proces verbal.tatal meu a fost in audiență la decan dar a trebuit sa ma prezint la examene ca sa nu pierd anul.am mers asa cum eram am facut cum am reușit si mi au dat note de trecere.
Eram la ora normala de curs sunt student la forma de învățământ frecventa redusă era sâmbăta dimineața ora 8.
A fost un Exercițiu pe care profesorul l a folosit atunci doar nu ne a mai cerut nici inainte nici dupa.rmn am facut la 2 ani jumătate dupa deoarece au recidivat accidentările la Mișcări normale si nu cunosteam cauza.dupa RMN am aflat de la ortoped ca trebuiesc operat cat mai repede deoarece am ruptura ligamentara si meniscul afectat serios.and s a întâmplat prima accidentate am facut ecografie doar nu mi am permis un RMN si am predat copii dupa documente Decanatului facultatii.nu am mers la inspectorat decanul zicea ca se intampla astfel de cazuri.se presupunea ca imi voi reveni complet.nu am bănuit
gravitatea.
Buna ziua ma numesc Răzvan sunt student anul 3 la educatie fizica in cluj.in anul 1 am suferit un traumatism genunchi stâng la handbal purtând un partener in spate la comanda profesorului.am facut ecografie mi s a recomandat repaus dar am mers la examene ca sa nu pierd anul.in anii următori accidentarea a recidivat relativ ușor am facut RMN cu diagnostic ruptura ligamentara si de menisc necesitând operație cat mai repede.scoala are vreo răspundere?multumesc!