avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate Tsushu

Activitate Tsushu

Inca odata, va multumesc pt raspunsuri si nu m-am suparat, doar ziceam si eu. UK nu face parte din zona Euro, deasemenea, dar poti face plati, transferuri, etc catre orice tara din lume. Deasemenea, poti primi plati, transferuri de oriunde din lume si pt orice tranzactie, desi Money Laundering officerul de la orice banca te va chema pt un interviu si dovada de unde provin banii.
Inca odata multumesc mult!
Va multimesc pt raspunsuri. Este clar ca Romania este departe de UE si asta fara sa critic. O sa trebuiasca sa deschid un cont in Rom, ce pot face.
Buna Seara,
Locuim de vreo 18 ani in UK si am pus un imobil la vanzare in Romania. Am gasit un cumparator si un notar pt acte, dar am dori fondurile transferate direct intr-un cont bancar in UK. Notarul spune ca asta nu este posibil. Aveam impresia ca Romania face parte din UE, insa. Acum 3 ani am cumparat o proprietate in Spania si toate taxele, depozit, etc le-am platit dintr-un cont bancar in UK. Ma poate cineva sfatui daca asta este posibil ori trebuie sa deschidem un cont in ROM, va rog?