avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Nita Stefan

Activitate Nita Stefan

Răspuns la discuția Administratie bloc
Am inteles! Va multumesc pt raspunsuri!
Bun! Deci, in acest caz, propritar al infrastructurii din bloc este rds sau asociatia?
Ynocentta, ce spui tu, presupune montarea unei antene pe una din fatada blocului..ceea ce ar complica lucrurile mult mai mult.
Victor, inteleg ca rds este proprietar Al acestei infrastructuri? Nu este asociatia de proprietari?nu este un bun comun care intra in posesia asociatiei odata cu infiintarea ei. Mi se pare normal ca fiecare proprietar sa beneficieze de aceasta infrastructura asa cum doreste de cuviinta.
Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un contract cu orange. Am fost surprins sa aflu de pe scara ca aceasta firma nu poate furniza internet si tv in acest bloc deoarece infrastructura de internet si tv din bloc(sunt prize de internet si tv trase in fiecare camera) sunt facute de rcs rds si nu o poate folosi alta firma. Mie nu mi s-a comunicat nicaieri la achizitionarea apartamentului, ca vine la pachet cu Abonament la rcs rds... Este normal asa ceva sau este un abuz al deavoltatorului/administratorului/ asiciatiei de proprietari.? Va multumesc !