avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate Vladtom09564

Activitate Vladtom09564

Bună ziua! Prin spațiul proprietații mele in vertical trec in jur de 5 cabluri a unui vecin /curent,telefon fix,tv,și internet și alt cablu a cărui identitate nu o știu,acum recent au venit niște oameni autorizați cu tragerea cablului tv și mi-au zis ca prin spațiu airian au voie sa treacă cu orice,este adevărat ?ce ma sfătuiți sa fac? Fiind ca unele dintre cabluri îmi atârna pe cortina de vie,și eu nu am dat voie la nimeni sa îmi încalce proprietatea airiiana,va rog frumos sfatuitima cumva.o zi buna
Bună ziua! Prin spațiul proprietații mele in vertical trec in jur de 5 cabluri a unui vecin /curent,telefon fix,tv,și internet și alt cablu a cărui identitate nu o știu,acum recent au venit niște oameni autorizați cu tragerea cablului tv și mi-au zis ca prin spațiu airian au voie sa treacă cu orice,este adevărat ?ce ma sfătuiți sa fac? Fiind ca unele dintre cabluri îmi atârna pe cortina de vie,și eu nu am dat voie la nimeni sa îmi încalce proprietatea airiiana,va rog frumos sfatuitima cumva.o zi buna,toată acțiunea aceasta sa făcut când eu nu eram in tara