Contractul a fost pe 6 luni , da inregistrat la ANAF ... a trebuit să astept 6 luni , după care l-am amenintat că arunc tot din casă , iar el din italia a trimis pe unul să adune resturile din casă si să elibereze
Sunt agent de pază , intr-o zi am intrat in conflict cu un coleg ( sef de tură ) acesta s-a ambitionat să mă prindă in : ofsaid , adică dormind , si după cateva ture , a reusit să mă prindă dormind , si mi-a făcut o poză , dar nu a arătat-o sefului , intre timp ii făceam morală să nu mai fumeze in masină , iar el ii spunea altui coleg , că dacă mai mă iau de el , ii arată poza la sef ... după 2 saptămani i-a arătat poza la sef ... intrebare ... are voie să mă fotografieze fără consimtămantul meu ? Si să mă santajeze ? Vă multumesc
Multumesc pentru raspuns , se pare ca tot escrocii au legea de partea lor ... ideea este ca nu pot sa il actionez in instanta , chiriasul nu are casa , nu are nimic pe numelel lui , iar ca sa actionez in instanta costa niste bani , pe care nu vreau sa ii cheltui aiurea , stiind ca nu ii voi recupera niciodata
Din pacate am luat un contract de la XEROX fara clauze ... chiriasul are multe dosare , judecati si datorii la banca 200 mil lei ... si in plus am gasit un bulletin strain in casa ... daca el ma acuza ca I-am furat ceva , eu pot da vina pe cel care a locuit acolo ... in plus el nu trebuie sa demonstreze cu acte ce bunuri a avut a avut ? Nu mi se pare normal ca un escroc sa imi dea teapa si tot el sa se dea victima
Am inchiriat pe o perioada de 6 luni la un cetatean fara casa , ma mintit ca vrea sa puna birouri si ca are firma de camioane , nu am luat garantie pentru ca apartamentul era gol , si am zis ca nu are ce sa fure ... dupa o luna a plecat in Italia pe motiv ca are de luat asigurarea de viata a mamei lui ( fiind decedata in italia ) , in fiecare saptamana ma duce cu vorba ca imi da banii , ca are probleme ,etc. dupa doua luni am hotarat sa reziliem contractul , el imi zice intruna sa stau linistit , intr-o zi am vazut un blat la geamul de bucatarie , am crezut ca este acasa , si am spart butucul si am intrat in casa ... am gasit cateva lucruri modeste ... un fofotliu , tableta , televizor cu tub , masina de spalat , si haine ... din italia ma suna chiriasul si ma ameninta ca de de ce am schimbat cheiele , ca se duce la politie ... etc ... cum fac sa il evacuez chiar daca nu incasez banii pe chirie ? Mentionez ca deja am platit impozit pe banii care nu I-am luat ... este normal ca cineva sa inchirieze si sa plece peste hoatare si sa lase la altcineva cheile ?