avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt agent de pază, intr-o zi am intrat in conflict ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt agent de pază, intr-o zi am intrat in conflict cu un coleg ...

Sunt agent de pază , intr-o zi am intrat in conflict cu un coleg ( sef de tură ) acesta s-a ambitionat să mă prindă in : ofsaid , adică dormind , si după cateva ture , a reusit să mă prindă dormind , si mi-a făcut o poză , dar nu a arătat-o sefului , intre timp ii făceam morală să nu mai fumeze in masină , iar el ii spunea altui coleg , că dacă mai mă iau de el , ii arată poza la sef ... după 2 saptămani i-a arătat poza la sef ... intrebare ... are voie să mă fotografieze fără consimtămantul meu ? Si să mă santajeze ? Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: stefanescu78 , utilizator 13:42, 23 Februarie 2023
Vedeți dacă va este de ajutor
[ link extern ]
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea angajatilor doinitahartagan doinitahartagan Buna seara. Sunt angajata ca agent de securitate la o firma . Obiectivul unde imi desfasor activitatea are camere video. Nu am fost informata de la bun inceput ... (vezi toată discuția)
Sau furat bani pe tura mea si acum mi s spune sa muncesc sa achit datoria ori sunt dat pe mana politiei gest2 gest2 Sal, am si eu o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva, acum o saptamana sau furat bani de pe tura mea. Eu sunt taxator parcare dar seara am fost pus de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din partea unui supermarket minsmindel minsmindel Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea . Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)