avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sau furat bani pe tura mea si acum mi s spune sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sau furat bani pe tura mea si acum mi s spune sa muncesc sa achit datoria ori sunt dat pe mana politiei

Sal, am si eu o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva, acum o saptamana sau furat bani de pe tura mea. Eu sunt taxator parcare dar seara am fost pus de sefa sa ma duc sa pazesc cafeneaua pe care o detine . Am lasat banii la casa de bilete unde lucrez (eu sunt taxator parcare dar in acelasi timp vand bilete de autobuz (mangalia-cta-bucurest-otopeni) si dau informatii clientilor plus faptul ca am ajuns sa fiu si paznic. Chestia este ca cu mine a stat un coleg peste progam, este prima oara cand a stat peste program si acesta se comporta destul de ciudat, iar inainte sa plece l-am vazut cum a lasat cheile de la casa de bilete pe masa. Eu am zis ca el i-a furat pentru ca sa intrat cu cheie cand sa furat banii, usa nu a fost fortata si cine a furat a stiut unde se tin banii. Eu unu m-am gandit daca era altcineva fura su cartelele telefonice si tot ce prindea la mana. Ok chestia este ca acum sefa ma obliga sa muncesc sa achit suma furata si mi-a spus ca daca vreau sa demisionez ma da si pe mine pe mana politiei. Imi poate spune cineva daca am de ce sa imi fac griji pentru ca eu unu vreau sa imi dau demisia si sa imi caut de munca in alta parte. Nu imi convine sa muncesc sa platesc ceva ce eu nu am luat. Daca imi poate da cineva un raspuns azi as fi super recunoscator. Multumesc, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: gest2 , utilizator 22:00, 17 Iulie 2012
Salut.pai e destul de simplu,ori te conformezi spuselor sefei tale ori iti pierzi serviciul,ca ai dreptate sau ca n-ai,pe ea n-o intereseaza decat sa-si recupereze banii.Cat despre treaba cu furtul si cu politia,nu ai dc sa-ti faci griji,doar nu ai furat tu nimic.In plus,daca e asa cum spui,e clar ca hotul e colegul ala.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
ContSters258804, utilizator
du te si fa plangere la politie ca esti santajat si mai grav furat.
Chestia este ca pe noi am inceput sa muncim fara contract de munca semnat, eu unul am muncit acolo doar cu numele, am primit gestiune pe mana si nici macar nu imi stiau adresa.
Programul de munca si toate regulile le-am aflat de la colegi, ei au facut programul de munca,
ei mi-au spus cand sa vin la munca si eu am ascultat de ei, nu mi-am facut de capul meu.
Deci sa facut o angajare demna de tot plansul. Mie mi sa facut contract de munca abia dupa ce am anuntat ca sau furat banii de pe tura mea, si celalat coleg suspect ca ar fi furat i sa facut contract de munca abia dupa o saptamana de la furarea banilor. Sefa ma sunat azi la telefon si mi-a spus ca nu are ce sa ii faca colegului ca nu are dovezi ca sa il incrimineze pe el, pana si eu sunt putin sceptic ca ar fi fost el pt ca nu sunt 100% sigur ca a fost el si nu sunt genul care vrea sa faca rau unei persoane fara sa fiu sigur de ceea ce fac. Deci nu a putut sa isi recupereze banii de la el si ma pus pe mine la plata. Deja mi-a oprit 200ron din salariu si mi-a spus ca se opreste bani la fiecare salariu pana se ajunge la suma furata. Pe scurt eu unul am venit la munca normal pe tura de noapte, sefa ma sunat si mi-a spus sa inchid casa de bilete si sa ma duc sa fac de paza noaptea in cafenea. Mie nu mi sa spus sa car banii dupa mine. Toata lumea imi spune ca eu nu am nici o vina pentru ca sefa ma luat de la locul de munca si ma pus sa ii fac de paza sa ii pazesc cafeneaua sa nu ii fure ei scaunele de pe terasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strigator la cer!pana si itm a ajuns sa fie corupt in aceasta romanie tot mai murdara!oare a mai ramas ceva necorupt in aceasta tara??? Gyna Gyna Buna ziua!Am avut si inca le mai am postate ,doua comentarii despre ilegalitatile ce se comit la locul meu de munca.Am fost sfatuita sa apelez la ITM si am ... (vezi toată discuția)
Defaimare si acuzatie de furt CristinaMaia3 CristinaMaia3 Am lucrat la un supermarket din oras pana acum doua saptamani. La angajare, seful de magazin mi-a propus ca ma angajeaza daca accept sa fur bani din vanzari cu ... (vezi toată discuția)
Suntem acuzati de delapidare nicoletaalina nicoletaalina Buna seara....acum 1 an si 7 luni m.am angajat la un minimarket lucrator comercial dupa vreo doua saptamani am fost mutata la casa.....angajati au tot venit si ... (vezi toată discuția)