avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Aliszia

Activitate Aliszia

Răspuns la discuția Apel la sentinta
Va multumesc frumos pentru raspuns. As mai avea o intrebare. Considerati ca pentru acest apel este nevoie sa avem un avocat sau copilul se poate reprezenta singur?
Tin sa mentionez ca la actiunea initiala am avut avocat insa...in afara de faptul ca dosarul cu absolut toate documentele au fost inmanate avocatului in 28 august, ele au fost depuse in 29 septembrie iar dupa al doilea termen ni s a spus ca procesul s a incheiat insa de pe site am constatat ca pronuntarea cauzei s a amanat..si tot asa inca trei termene...si cu toate ca in cererea initiala am cerut cota procentuala, instanta a decis cota in suma fixa...."Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamanta *** în contradictoriu cu pârâtul ***. Oblige pârâtul către reclamanta *** la plata pensiei de întreţinere în cuantum de 450 lei ( 1/6 din venitul net realizat), începând cu 28.09.2017, data introducerii acţiunii şi până la finalizarea studiilor, dar fără a depăşi vârsta de 26 ani. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria *** sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.03.2018. "
Buna ziua. As dori sa stiu cum trebuie formulat un apel la o sentinta data pentru un proces de continuare a pensiei de intretinere pentru un copil major care inca este elev si urmeaza sa si continue studiile si care,actiune, a fost admisa insa in suma fixa insa dat fiind faptul ca in urmatoarele luni va merge la facultate, o pensie in valoare procentuala din venitul net ar fi indicata si dat fiind faptul ca paratul tocmai si a schimbat serviciul si posibilitatile financiare iar pentru copil vor urma cativa ani in care nevoile de intretinere si educatie vor fi mai mari.Va multumesc.