avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Activitate iulian marian

Activitate iulian marian

Răspuns la discuția intoarcerea la servici dupa CCC
Va multumesc pentru raspuns.

Stimulentul de insertie se acorda daca pe cartea de munca ai trecut 2 ore (adica dupa demisie sa lucreze cu cartea de munca 2 ore)?
Răspuns la discuția intoarcerea la servici dupa CCC
Va multumesc pantru raspuns, dar sotia mea nu doreste sa inceteze contractul de munca. ea doreste sa ramana la acel job.
Se poate depune cerere de reluare a activitatii cu 2 luni inainte sa implineasca 2 ani copilul pentru a primi acel stimulent de insertie de la stat? Odata cu incetarea c.i.m cu acordul partilor sau prin demisia i se opreste si stimulentul?
Multumesc
Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa se intoarca la munca pentru a trecut cei 2 ani de CCC. Ea lucreaza la un supermarket. pe perioada concediului a fost o intelegere intre ea si acel magazin. A uitat sa plateasca niste marfa iar paznicul a prins-o cu marfa asupra ei neplatita. de ce spun ca a uitat? deoarece a fost chemata politia si s-a constatat ca nu a fost intentia unui furt, sotia mea fiind declarata nevinovata. Seful de magazin a pus-o sa dea declaratii cum s-a intamplat si i-a comunicat ca dupa ce implineste copilul 2 ani sa vina sa isi dea demisia deaoarece magaziunul nu accepta greseli de genul asta de la angajati. Va rog, sa ma ajutati cu un sfat. Cum ar trebui sa procedeze sotia mea? Sa isi dea demisia sau sa incerce sa revina la servici chiar daca acel supermarket a zis ca nu o mai primeste. Multumesc