avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Activitate Mirea Alexandrina

Activitate Mirea Alexandrina

Răspuns la discuția Cesiune loc de veci
Tatăl meu MIREA TIBERIE in data de 08/05/1981,a cgomcesionat un loc de veci in cimitirul Bora Slobozia in suprafața de 12 metri pătrați pe termen nelimitat. La data de 06/08/2002 tatăl meu a decedat .A fost înmormântat
pe acest loc concesionat de el. In data de 11/12/2012 a decedat soția acestuia respectiv mama mea Mirea Afrodita și a fost înmormântat pe acest teren ocupând locul al doilea .Mostenitorii lelali sunt fiicele : Rânca Ștefania și respectiv eu Mirea Alexandrina .Succesiunea după ultimul decedat mama mea s-a făcut in data de 9/10/2013.La dezbaterea masei succesorale s-a omis a se trece acest loc de veci urmând sa se facă un supliment de certificat de Moștenitor cu acest teren concesionat . La data de 21/03/2018 M am prezentat la Firnizor Servicii Publice Slobozia SRL pentru a achita taxa terenului concesionat. Am achitat 560 RON pe toată perioada restanta pana la zi.astfel am aflat ca trebuia trecut in masa succesorala pentru obținerea certificatului de moștenire și pentru acest teren concesionat . Dorind sa aduc la cunoștința surorii mele de aceasta omisiune , ma informează ca soțul ei Râncă Gheorghe a obținut un contract de concesionare pe numele lui in data de 23/02/2013 cumențiunea că se anulează contractul inițial -contractul tatălui meu Mirea TIBERIE
Deci la doua luni după decesul mamei mele , încă nu se dezbătute masa succesorala , ginerele concesionează locul de veci al părinților mei și al surorii mele respectiv soția sa .
Intrebarea mea este avea dreptul acest cumnat sa treacă locul de veci pe numele lui fără un temei legal?
Dacă nu avea acest drept , intrebarea a doua este cum se poate anula contractul pe care îl deține el , Ranca Gheorghe
fiind un document ce poarta toate semnăturile și este ștampilat și parafat.:director SPAA;;Administrator cimitire; oficiul juridic ;și persoana care l-a întocmit .
Va mulțumesc și astept un raspuns . 07/04/2018 Mirea Alexandrina