avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate AmbraCristina

Activitate AmbraCristina

Răspuns la discuția Transfer loc de muncă
Mulțumesc mult. O zi buna
Bună dimineața, îmi puteți spune ce pot face? Va mulțumesc
Lipsa personalului medical.Nu are suficient personal cu care sa lucreze.A făcut referate,dar nu i s-a dat personal.Eu am venit fără om la schimb,cum nu vrea el acum sa mă lase sa plec.Doar cu om la schimb.
Ce mă sfătuiți să fac?
Am vorbit cu managerul spitalului, cu directorul medical, cu asistenta șefă pe spital,cu directorul resurse umane, toți mi-au spus ca fără om la schimb,nu mă mai pot transfera înapoi pe secția de unde am plecat, chiar dacă medicul sef mă vrea înapoi.
Bună dimineața, am vorbit cu medicul sef care îmi accepta plecarea,dar cu om la schimb.Când m-am transferat aici,nu am venit cu niciun om la schimb.La resurse umane mi s-a zis că greseala e a mea și nu mă poate ajuta cu nimic. Țin sa precizez că sunt operata de doua ori pe coloana vertebrala, de hernie de disc .Am invocat faptul că nu pot face fata efortului fizic mare de pe aceasta secție. Mulțumesc
Bună ziua. La cererea mea,m -am transferat intr-o alta sectie din spitalul clinic unde lucrez ca asistent medical. Dar,datorita problemelor medicale,nu fac fata fizic noilor condiții de munca. Doresc sa mă reîntorc pe secția de unde am plecat,am acordul șefului de secție, dar noul șef de secție unde lucrez acum,nu vrea sa îmi semneze cererea.Ce este de făcut? Mulțumesc