avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Virtosu

Activitate Virtosu

Da cam ciudat daca legal trebuia sa se ia 2 probe la mine sa luat una.Am dat o singură declaratie in seara cu pricina unde am specificat clar ca eram nemarcat de aproape 10 ore si am.baut 2 pahare de vin (fiind ziua sotiei).Mi sa eliberat o dovada fără drept de conducere. AM oare șansă să scap cu o amendă penal si sa recuperez permisul???
Nu nu am refuzat a doua probă cei drept nu am.intrebat cate probe fiind prima oară când mi sa intamplat asta .
A doua zi cand am fost la secție am întrebat dacă nu cumva trebuia 2 probe si mi sa raspuns ca nu cunosc legea. Deși am mai intrebat in stanga si dreapta si sa prelevat 2 probe pentru a avea o șansă la recalculare .EU ce fac acum ???
Salut.In luna martie 2018 am fost oprit în trafic si depistat cu alcolemie 0.42 la care mi sa u prelevat analize (o singură proba) si vreau sa stiu de ce doar una înțelegând că se prelucrează 2 la diferența de 1 ora.
La analiza de sânge mi a iesit 0.85 imi poate spune cineva ce urmează de acum??? Sunt la primul dosar penal.prima abatere si sunt cam disperat pt ca am.inteles ca voi intra in posesia premiului peste 1 an .
Va multumesc
Răspuns la discuția Dosar penal alcool
Salut.o informație pe 22.03.2018 am fost oprit de poliție am.suflat în aparat a iesit 0.42.bineinteles ca am mers la spital si mi sa luat o singură probă de sânge. Ffiind prima oară când am.facut isprava asta am aflat ulterior de la diverse persoana ca imi trebuiau 2 probe ca as a bea șanse la o pedeapsă mai mică la recalculare.Am aflat de la iml ca mi a iesit 0.85 în sânge alcolemie cam în cât timp se va termina procesul si cam.cum.???
Daca stie cineva care probe este obligatoriu de sânge poate am.sanse de ceva!!