Buna seara.
Este facuta Publicatie de Vinzare si scos la licitatie un imobil pe numele meu si in contul meu a unui imobil care conform extrasului de carte funciara nu eram proprietar eu de 2 ani de zile , proprietar fiind tot adjudecatarul ultimei licitatii el adjudecind imobilul de inca doua ori pina la aceasta ultima licitatie si tot de atitea ori la adjudecat dar de fiecare data nu a platit pretul adjudecat. In urma ultimei licitatii a treia ca ordine , dupa ce foloseste aceleasi recipise de garantie folosite drept gaj la prima licitate care a fost anulata de instanta in urma cu trei ani ,acesta se inscrie din nou la licitatie in baza acelorasi citante de garantie datae in urma cu trei ani iar dupa ce a fost declarat adjudecatar a pentru a patra oara.
Executorul judecatoresc nu mai asteapta cele 15 zile necesare contestarii actului de adjudecare si emite actul de adjudecare.
Desi in termenul legal de contestare a fost inaintat in instanta actiune de contestare a licitatiei inainte de a primi citatia adjudecatarul in baza actului de adjudecare emis de catre executor inaintea celor 15 zile de contestare a licitatiei, adjudecatarul de acesta data gajeaza imobilul adjudecat la banca si obtine un credit pentru achitarea acestuia prin vechea metoda in anii dupa revolutie prin care se facea privatizarea.
Achizitionarea activelor unei societati dupa participarea la licitatie erau achitate prin gajarea acestora la banca prin binecunoscuta Metoda Suveica. In urma procesul din instanta care a fost programat ulterior instanta anuleaza licitatia si implicit si actul de adjudecare hotarirea fiind executorie cu drept de recurs. Recursul se judeca pe parcursul unui an iar la finele acestuia prin un viciu de procedura ai da cistig de cauza. Deci drept de proprietate asupra imobilului avea abia dupa hotarirea din recurs in baza careia trebuia sa i se emita actul de adjudecare si titlul de proprietate. In atare situatie care este legalitatea acestuia si cum se poate proceda in speta prezentata in complexitatea ei?
Cu deosebit respect astept parerile specialistilor in legislatie si a avocatilor.
Important este ca m-am trezit execut ne fiind notificat.
Iar cind am fost la fisc cu hirtia de notificat de plata care acum am Romica casa , aiba atunci am fost instiintat de totul , ca mi se "adusese " la cunostinta somatiile trimise prin posta care Eu nu le primisem si care erau semnate in fals Fara a fi semnatura mea , proces intentie in instanta cu sentinta deja data de insista privind insista , proces-verbal desi insolventa din care regula ca nu este bucuri de executat si ca se dreapta impotriva administratorului , executare silita de care nu am avut stiinta, in conditiile in care atunci cind am suspendat activitatea am instiintat fiscul si la care am facut o cerere derogatorie de nedepunere a bilanturilor dat fiind situatia.
Toate acestea nu sau mai gasit la ei cu toate ca cei care mai indrumat in depune respectivele formulare imi erau fosti colegi de facultate ASE aceiasi care acum sau ocupat si de ececutare.
O firma cu activitatea suspendata depuse TOATE actele (certification de inregistrare , authoritative etc) la Registrul Comertului.
Acestea societati I se stabileste din oficiu "taxa lui Boc".
Acestea taxa este ilegala doua parerea mea deoarece acestea firma la realizarea unui impozit pe profit Oricum plateste
impozit pe sumele realizarea. "Taxa lui Boc" este asimilata in balanta aferenta la impozitul pe profit.
Ori in facultate se incaltat definitia impozitului pe profit care stipuleaza clear "Impozitul pe profit este impozitul collects in urma unei activitati generatoare de profit".
Ori in speta prezentata , cum pot realiza impozit pe profit daca activitatea este suspendata si de la sine inteles este faptul ca daca nu ai acte si ai activitatea suspendata Nu se poate avea profit.
Ce se poate face in acest sens deoarece sunt impozitul si executat silit pentru o activitatea pe care Nu o dragoste.