avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe debite fiscale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe debite fiscale

O firma cu activitatea suspendata depuse TOATE actele (certification de inregistrare , authoritative etc) la Registrul Comertului.
Acestea societati I se stabileste din oficiu "taxa lui Boc".
Acestea taxa este ilegala doua parerea mea deoarece acestea firma la realizarea unui impozit pe profit Oricum plateste
impozit pe sumele realizarea. "Taxa lui Boc" este asimilata in balanta aferenta la impozitul pe profit.
Ori in facultate se incaltat definitia impozitului pe profit care stipuleaza clear "Impozitul pe profit este impozitul collects in urma unei activitati generatoare de profit".
Ori in speta prezentata , cum pot realiza impozit pe profit daca activitatea este suspendata si de la sine inteles este faptul ca daca nu ai acte si ai activitatea suspendata Nu se poate avea profit.
Ce se poate face in acest sens deoarece sunt impozitul si executat silit pentru o activitatea pe care Nu o dragoste.
Cel mai recent răspuns: Romy30 , utilizator 20:00, 13 Aprilie 2018
Acestea taxa este ilegala doua parerea mea deoarece ...

Aceasta taxa este ilegala, mai bine spus abuziva, dupa parerea multora, insa atata vreme cat a fost in vigoare si-a produs efectele, iar efectele au fost ca a contribuit din plin la inmormantarea mai multor firme si firmulite, asa incat pana la abrogare a fost foarte legala. Parerea mea este ca nu aveti cum sa contestati acea politica fiscala. Pur si simplu ati avut ghinion ca ati existat (nu ca ati functionat) in perioada respectiva. In plus, in materia executarii silite se lucreaza cu termene imperative, adica termene care odata depasite nu se mai poate face nimic. Deci, incercati o contestatie daca sunteti in termen.
Important este ca m-am trezit execut ne fiind notificat.
Iar cind am fost la fisc cu hirtia de notificat de plata care acum am Romica casa , aiba atunci am fost instiintat de totul , ca mi se "adusese " la cunostinta somatiile trimise prin posta care Eu nu le primisem si care erau semnate in fals Fara a fi semnatura mea , proces intentie in instanta cu sentinta deja data de insista privind insista , proces-verbal desi insolventa din care regula ca nu este bucuri de executat si ca se dreapta impotriva administratorului , executare silita de care nu am avut stiinta, in conditiile in care atunci cind am suspendat activitatea am instiintat fiscul si la care am facut o cerere derogatorie de nedepunere a bilanturilor dat fiind situatia.
Toate acestea nu sau mai gasit la ei cu toate ca cei care mai indrumat in depune respectivele formulare imi erau fosti colegi de facultate ASE aceiasi care acum sau ocupat si de ececutare.
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
Romy30, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Taxa forfetara bandi2 bandi2 nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu ... (vezi toată discuția)
Decizie referitoare la obligatii de plata anaf pentru mostenitori misu69 misu69 Buna ziua . Doresc sa intreb daca este corect ca ANAF sa-mi solicite impozit pe venituri din activitati independente in calitate de mostenitor dupa tatal meu . ... (vezi toată discuția)