avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit O firma suspendata poate avea profit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

O firma suspendata poate avea profit?

Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a impozitului pe profit!!! Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 15:12, 29 Noiembrie 2011
Daca nu ati facut cerere la fisc privind derogarea depunerii formularelor aveti inca obligatia sa le depuneti.
Sandu Marian a scris:

Finantele locale ma someaza sa depun...
Ce parere aveti?

am o parere foarte buna de ce zice (face) fiscu'.

puteati avea si profit, din dobanda la contul bancar sau de la trezorerie, de exemplu.

si chiar daca n-aveati (profit), tot trebuiau depuse declaratiile din vectorul fiscal.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
ContSters228228, utilizator
Precizez ca sint depuse in regula toate documentele de regim derogatoriu. Mai mult, pina acum (in doi ani) n-au venit cu astfel de aberatii!
verificati starea firmei la fisc. poate nu v-a aprobat cererea de regim derogatoriu (n-ati indeplinit conditiile).
O firma suspendata nu poate realiza nici un fel de venit , nici macar din dobanzi bancare...

Alte discuții în legătură

Ce decl. depune o firma cu activ. suspendata ? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma care are ca perioada fiscala trimestrul si activitatea suspendata in perioada 01.11.2012 - 31.10.2015 si careia i s-a aprobat regimul de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma suspendata DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Am si eu o intrebare.O firma suspendata mai are nevoie sa depuna bilanturi? Contabilul firmei ar trebui sa stie asta? (vezi toată discuția)
Ordonanta 34/2009 dandynro dandynro am si eu o intrebare firmele declarate inactive la registrul comertului dar care nu cer regim derogatoriu de la afp mai datoreaza impozitul unic (vezi toată discuția)