nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu tin afacerea doar sa mi merga vechimea... dar nu stiu pina cind... dupa dl Vladescu, ar fi mai cinstit sa furi? cum se practica la nivel inalt? ca vad ,cinstit nu se poate...ma gandesc ca poate dau finantele in judecata la CEDO... imi ia bani, pe nedrept? asta cum se numeste? hotie? sau? nu ar fi fost mai inteligent, ca fiecare firma sa plateasca dupa profit? nu dadeau atatia faliment, si nu aveam atatia someri... nu i asa dl BOC?
Cu regret va spun ca dl. Boc sau dl. Vladescu nu se afla printre utilizatorii sau consultantii care activeaza pe acest forum, asa ca stimabilii domni nu au cum sa va raspunda.
Daca va incalzeste cu ceva, va dau dreptate. Si de asemenea va anunt ca nu sunteti singurul in aceasta situatie...
da.. puteti sa mi spuneti va rog... nu e ilegal, daca am un magazin, si nu am profit... cum sa platesc imp forfetar? din ce bani? eu tin afacerea, ca sa mi mearga vechimea, si sa iasa bani de o paine...oare pot da in judecata min finantelor? deci..eu trebuie sa fur? sa le dau lor?
Ilegal nu este, pentru ca este prevazut in lege. Pot sa spun insa ca nu este moral. Daca ii dati in judecata, instanta va hotari cine are castig de cauza. Daca aveti sanse sa castigati procesul, doar un avocat va poate spune.
da eu cred ca nici foarte legal nu e... asa poate sa scoata o lege, sa eutanasieze pensionarii, ca si asa nu au bani sa le dea pensii... si asta ar fi legal?tot asa, din moment, ce am o afacere, sint la zi cu darile la stat, dar nu am profit... de unde sa iau bani? inseamna ca ma obliga sa fac ceva ilegal... nu? sa fac rost de bani...
Taxa forfetara....
bandi2
vreau sa intreb... cum se poate ca eu ,si multi altii banuiesc, nu am avut profit, anul trecut, si totusi trebuie sa platesc impozit pe profit... nu se bate ... (vezi toată discuția)