vreau sa intreb... cum se poate ca eu ,si multi altii banuiesc, nu am avut profit, anul trecut, si totusi trebuie sa platesc impozit pe profit... nu se bate cap in cap? ma gandesc cat de legal este... sa platesti..de unde? sa furi? daca legal nu merge? stiu, ca sintem in tare hotilor...dar totusi...ma gandesc sa dau in judecata ministerul de finanta... la CEDO...
Impozitul forfetar a venit tocmai pentru firmele mici, care isi inregistrau in contabilitate cat mai mult la cheltuieli si nu inregistrau chiar toate facturile pentru a nu avea profit...Cred eu, daca nu se realizeaza profit, nu se justifica faptul pentru care inca mai are activitate firma.Depinde cum a mers firma pana la impozitul forfetar...realizati profit?plateati impozit?daca nu.....trebuia inchisa de mult...
Si eu am fost asociat intr-o firma si am renuntat...cesionandu-mi partea...
da.. si ce sa fac daca inchid? eu am 48 de ani... nu de aia am facut o afacere sa inchid... tot sper... mai ma ajuta mama cu taxa... decat sa ma apuc sa fur... la aste ar trebui sa se gandeasca guvernantii....pot sa inchid, si sa ma apuc de furat... poate tine... si e fara impozit....nu am avut profit, de 5 ani de cand sint, ptr ca tot am bagat in magazin... sa dezvolt afacerea, nu sa inchid... dar, ma rog..daca nu se poate cinstit...vedem cum facem
Daca tu ai incredere ca se vor redresa lucrurile curand...iti doresc succes!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa forfetara
bandi2
nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu ... (vezi toată discuția)
Cod tva inactiv
ioan66
Buna ziua,
De curand am intampinat urmatoarea problema, rezultata dintr-o lege care personal mi se pare aberanta, sau poate chiar abuziva.
Va rog, pe cei ... (vezi toată discuția)