Buna ziua.Am o întrebare la dumneavoastră.In cât timp s-a finalizat dosarul și dacă v-a fost suspendat permisul după ce s-a soluționat dosarul?multumesv frumos
mariustec a scris:
@ sile_do a scris:
Buna seara...prin asa ceva am trecut si eu,am avut un dosar ptr vatamare corporala din culpa si la momentul accidentului mi s-a eliberat o dovada cu valabilitate 15 zile dupa care am depus o cerere la procurorul de caz iar acesta mi-a eliberat o rezolutie in care se specifica "prelungeste dreptul de circulatie al numitului X.....pe o perioada de 30 de zile incepand cu data de ....pana la data de ....inclusiv" cu care am circulat in toata europa si nu am avut nici o problema..cand am intrat in germania prima data cu "hartia" asta chiar am oprit la o masina de politie si am intrebat daca e ok si au zis ca nu e nici o problema..acea hartie trebuie tradusa intr-o lmba de circulatie internationala si legalizata si se elibereaza lunar in urma unei cereri catre procurorul de caz...in vama am mai avut unele probleme cu "prietenii" nostri(cu 20 de euro nu as fi avut aceste probleme dar nu am vrut sa cad de prost cu dreptatea in mana si dupa ce am facut "circ" de vreo 2 ori s-au lasat pagubasi)..daca va mai pot ajuta cu alte informatii cu placere..o seara buna