avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Ella94

Activitate Ella94

Pai da, si-a inchis afacerea. Deci eu ce fac cu medicalul?
Buna seara. Sunt intr-o situatie destul de critica si am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. Am lucrat la magazinul "1 minute" care este o franciza, aproape 1an jumate. Acum 2 saptamani m-am simtit rau, am fost la dr si am descoperit ca trebuie sa ma operez de hernie de disc. La magazinul unde lucram eram doar eu si cu baiatul antreprenor (era afacerea lui), sa il numim patron. Eu eram vanzatoare iar el era seful meu, cum s-ar zice. Cand a auzit ca trebuie sa ma operez si ca el trebuie sa ramana singur sa isi coordoneze afacerea, a incercat sa reziste singur 3 zile dupa care a zis ca nu mai face fața (ca e epuizat fizic si psihic si ca n-ar mai avea rabdare sa initieze pe altcineva iar de la zero) si si a dat demisia. Iar "1 minute" fiind o franciza a lasat sa o preia altcineva. Momentan magazinul e inchis. Tot ce stiu e ca el si-a dat demisia. Eu luni (16 aprilie 2018) trebuie sa ma operez. Si sunt foarte stresata pentru ca am foarte multe rate la banci. Eu am apucat sa duc foaia de medical la serviciu pana sa imi zica ca isi da el demisia. Intrebarea mea este...ce fac?! Pe data de 15 a fiecarei luni e zi de salariu (pana acum am luat banii in mână). Dr care ma va opera mi-a zis clar ca eu 3 luni am nevoie de repaus, sa stau acasa si daca dr imi spune dupa cele 3 luni ca mai trebuie sa stau inca 1-2-3luni (in functie si de cum ma simt) eu ce fac? Mie cine imi va plati medicalul? De fapt, voi beneficia de el daca el si-a dat demisia acum 1 saptamana? Daca da, cat voi beneficia? Si cum trebuie sa procedez?! Multumesc. Astept un raspuns! O seara frumoasa.