avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate mirceaeu

Activitate mirceaeu

Va multumesc ,faptul ca nu am facut -o in scris este pt ca cred in onoare si in cuvintul dat ,in promisiuni si buna crestere. Recunosc ca a fost o lejeritate din partea mea........si ca o noutate azi m-am auzit cu cei de la ISU la tel si mi au spus ca , daca am trimis e mail in termen de 30 de zile vor interveni sa rezolve problema.......dar.....sa stau linistit caci cauciucurile in cauza plus alte materiale care sunt depozitate nu sunt imflamabile (imi demonstreaza ei ,asa mi -au spus),oricum multumesc
" Vecinul " a " parcat " o bicicleta adult,o bicicleta medie,o bicicleta mica ,gratar tip berbeque ,4 cauciucuri cu jenti ,carut copil ,lopata zapada, si ceva sacose. Am sesizat verbal adm. de bloc si mi a spus ca sotia "vecinului " are "gura mare" .Am luat legatura cu polititul de priximitate pt a evita un conflict cu " vecinul" ,a venit a vorbit ,acesta a spus ca le muta ...dar nimic. Am trimis sesizare scrisa -email la primarie si ISU invocand .ORD 163 /28.02.2007 privind nerespectarea normelor generale de aparare impotriva incendiilor si am atasat foto,dar nici un raspuns .As putea avea un model de notificare pt presedintele de asociatie ?....si in caz ca nu se rezolva nimic ce e de facut??
" Vecinul " a " parcat " o bicicleta adult,o bicicleta medie,o bicicleta mica ,gratar tip berbeque ,4 cauciucuri cu jenti ,carut copil ,lopata zapada, si ceva sacose. Am sesizat verbal adm. de bloc si mi a spus ca sotia "vecinului " are "gura mare" .Am luat legatura cu polititul de priximitate pt a evita un conflict cu " vecinul" ,a venit a vorbit ,acesta a spus ca le muta ...dar nimic. Am trimis sesizare scrisa -email la primarie si ISU invocand .ORD 163 /28.02.2007 privind nerespectarea normelor generale de aparare impotriva incendiilor si am atasat foto,dar nici un raspuns .As putea avea un model de notificare pt presedintele de asociatie ?....si in caz ca nu se rezolva nimic ce e de facut??
ce pot face legal cu un vecin care depozitat lucruri pe casa scarii care deranjeaza??