avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... diverse obiecte depozitate pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

diverse obiecte depozitate pe casa scarii

ce pot face legal cu un vecin care depozitat lucruri pe casa scarii care deranjeaza??
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:24, 18 Aprilie 2018
Notificati asociatia de proprietari.
Daca vecinul dvs. continua sa-si depoziteze "lucruirile" pe casa scarii, as. prop. poate apela la org. de politie (sectia de politie de care apartineti).
Obiceiul este daunator si nu este singular. Ganditi-va ce s-ar intampla in caz de incediu sau alt eveniment la care majoritatea vecinilor ar trebui evacuati cat mai urgent...
Stima, AG.
Reprezntantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Sesizati oficial sau discutati direct cu acesta problema
" Vecinul " a " parcat " o bicicleta adult,o bicicleta medie,o bicicleta mica ,gratar tip berbeque ,4 cauciucuri cu jenti ,carut copil ,lopata zapada, si ceva sacose. Am sesizat verbal adm. de bloc si mi a spus ca sotia "vecinului " are "gura mare" .Am luat legatura cu polititul de priximitate pt a evita un conflict cu " vecinul" ,a venit a vorbit ,acesta a spus ca le muta ...dar nimic. Am trimis sesizare scrisa -email la primarie si ISU invocand .ORD 163 /28.02.2007 privind nerespectarea normelor generale de aparare impotriva incendiilor si am atasat foto,dar nici un raspuns .As putea avea un model de notificare pt presedintele de asociatie ?....si in caz ca nu se rezolva nimic ce e de facut??
" Vecinul " a " parcat " o bicicleta adult,o bicicleta medie,o bicicleta mica ,gratar tip berbeque ,4 cauciucuri cu jenti ,carut copil ,lopata zapada, si ceva sacose. Am sesizat verbal adm. de bloc si mi a spus ca sotia "vecinului " are "gura mare" .Am luat legatura cu polititul de priximitate pt a evita un conflict cu " vecinul" ,a venit a vorbit ,acesta a spus ca le muta ...dar nimic. Am trimis sesizare scrisa -email la primarie si ISU invocand .ORD 163 /28.02.2007 privind nerespectarea normelor generale de aparare impotriva incendiilor si am atasat foto,dar nici un raspuns .As putea avea un model de notificare pt presedintele de asociatie ?....si in caz ca nu se rezolva nimic ce e de facut??
Invatati-va sa-i sesizati/notificati pe toti, in scris (dublu exemplar, cu confirmare de primire).
Inca o data sesizati asa cum v-am scris, organele de politie.
Cei de la ISU se misca greu de tot. Asteapta sa se produca o catastrofa si apoi incep sa de-a din coada, ca magarul cand se ingloada, daca se poate zice asa. Mai intrebati-ii daca in caz de incediu, pe unde coboara vecinii (buluc), pe unde urca pompierii, cadrele medicale. Ce este asa de greu sa-i arunce afara toate catrafusele cetateanului certat cu cel mai elementar bun simt?
Va mai sfatuiesc ceva: nu cred ca sunteti singurul nemultumit din acea scara. Pe sesizari, semnati mai multi vecini.
Succes!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o dilema. locuiesc la apartamentul 1 parter si ... Jutsu Jutsu Buna ziua! Am o dilema. Locuiesc la apartamentul 1 parter si imi tin bicicleta exact langa usa. Mentionez ca nu blocheaza nici o cale de acces, nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de ... RC37 RC37 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de locatari, la parterul acestui bloc. In spatiu de pe casa scarii la parter toti vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Administrator/politie nini02 nini02 Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)