Nu imi fac carte de indentitate ca dureaza mai mult si mai multe acte imi fac decat pasaportu cu resedinta in spania ...mi sa dat doar o chitanta ca sa dovedesc ca am platit taxele consulare nimic alt ceva....eu dores doar un justificant ca imi schimb actele asea mi-a zis hestoru de la firma care lucrez ca imi trebuie doar pentru a dovedi ca sunt in curs de ami schimba actele pana imi ajunge pasaportu...multumesc mult
Mie mi sa cerut la locu de munca un justificant precum imi schimb actele si vreau sa stiu daca mil poate elibera consulatu roman precum imi fac pasaportu ....mie mia dat doar o chitanta si pe aici tie drumu ...acum cum ma indentific eu daca ma opreste politia pa strada sau conducand...
Da ...am facut programare cu doua luni inainte dar cum merge treaba pe aici ca si in tara mi-a dat programarea cu doua zile dupa ce se-a expirat ...si aici daca nu faci progarmare nici nu vor sa vorbeasca cu tine....ca de birocratie
Avand buletinu expirat nu imi poate renova contractu de munca aici in spania ..am fost sa imi fac pasaportu si mi-au retinut buletinu pentru ca era expirat de 2 zile am depus toate actele ce mi le au cerut dar pasaportu vine in termen de 30 de zile si mie imi trebuie ceva cu care sa ma indentific pentru a imi renova contractul de munca ..cei de la consulat mi-au zis ca ei nu pot sa imi dea nimic la mana ...ce pot sa fac ...multumes