avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu poate sa imi faca contrac de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu poate sa imi faca contrac de munca

Avand buletinu expirat nu imi poate renova contractu de munca aici in spania ..am fost sa imi fac pasaportu si mi-au retinut buletinu pentru ca era expirat de 2 zile am depus toate actele ce mi le au cerut dar pasaportu vine in termen de 30 de zile si mie imi trebuie ceva cu care sa ma indentific pentru a imi renova contractul de munca ..cei de la consulat mi-au zis ca ei nu pot sa imi dea nimic la mana ...ce pot sa fac ...multumes
Dvs nu stiati ca expira buletinul/cartea de identitate ?
Da ...am facut programare cu doua luni inainte dar cum merge treaba pe aici ca si in tara mi-a dat programarea cu doua zile dupa ce se-a expirat ...si aici daca nu faci progarmare nici nu vor sa vorbeasca cu tine....ca de birocratie
Termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30 de zile de la data înregistrării cererii la serviciul public comunitar de evidență a persoanelor. În situații deosebite, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile de către șeful serviciului public comunitar de evidență a persoanelor.

Prin act de identitate se înțelege cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie și buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate.

În situaţia cetățenilor români care au domiciliul în România și se află temporar în străinătate, eliberarea cărții de identitate se poate face prin intermediul altei persoane, pe baza de procură specială, autentificată la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României din statul respectiv.
Mie mi sa cerut la locu de munca un justificant precum imi schimb actele si vreau sa stiu daca mil poate elibera consulatu roman precum imi fac pasaportu ....mie mia dat doar o chitanta si pe aici tie drumu ...acum cum ma indentific eu daca ma opreste politia pa strada sau conducand...
Nu mi s-a dat numar de inregistrare la cererea dvs de schimbare a C.I.?

Alte discuții în legătură

Pasaport cu rezidenta in strainatate Luciana Paula Luciana Paula Va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare: Poate sa isi renoveze fratele meu pasaportul expirat cu rezidenta in Spania daca nu a avut niciodata buletin? (Nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de buletin românesc dacă locuiesc în germania, sau pentru reînnoirea pașaportului la consulat? tksraul tksraul Bunaziua, as vrea sa stiu daca am nevoie de buletinul roman daca locuiesc in germania, sau daca pot renova pasaportul la consulat in munchen daca nu am buletin ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata Myrelaaaaa Myrelaaaaa Buna ziua!As dori si eu sa stiu daca poat ajunge in Romania cu cartea de identitate expirata.Momentan sunt in Spania si am buletinul expirat de un an.De ... (vezi toată discuția)