avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de buletin românesc dacă locuiesc în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de buletin românesc dacă locuiesc în Germania, sau pentru reînnoirea pașaportului la consulat?

Bunaziua, as vrea sa stiu daca am nevoie de buletinul roman daca locuiesc in germania, sau daca pot renova pasaportul la consulat in munchen daca nu am buletin romanesc doar cu pasaportu ne expirat
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:26, 13 Mai 2018
Puteți înlocui cartea de identitate cu pașaport de cetățean român cu domiciliul în străinătate, dacă locuiți și munciți cu forme legale în germania.
În acest caz vă este suficient pașaportul în termen de valabilitate.
Aveți informații aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara un contract de proprietate in romania FodorLeonard FodorLeonard Buna seara tuturor!Problema mea este urmatoarea: stau in Italia de vreo 7 ani,in Romania nu mai am nici o proprietate,sau vreo posibilitate de a ma lua cineva ... (vezi toată discuția)