Alex.pit
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar dacă in declarați a de la poliție cand mau audit nu scrie nimic de martor deoarece a spus domnul polițist ca nu se ia in considerare.......pot fi invinovatit de declarație mincinoasă daca declar la parchet despre martor
Alex.pit
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am factura telefonului ....numărul de telefon de pe care am fost apelat este inchis din acel moment ...pot scoate o factura detaliată ca din ziua aia incerc zilnic sa sun pe acel. Numar
Buna seara...
Am pus la vanzare un iphone x pe un site de vanzari....Am fost contactat de o persoană ...am stabilit o întâlnire neam intalnit ...stabilisem pretul telefonului 4500 lei
Tipul mia dat 4400 ...eu iam numărat...văzând că lipsește i-am spus
Mia cerut bani inapoi sa ii verifice.....a vazut ca sunt 4400 lei si mia spus că mai pune 1 mil ...
Apoi mia dat bani i-am verificat.....apoi tipul a început să îmi tot ia bani din mana din en motive .....Dar dintr-o neatenție mia schimbat bani punandumi o hartie de 1 mil si restu harti de 5 lei pana la 250 lei..Am mers la poliție sa depun plăcere...iar cei de la poliție miau spus că nu am.ce sa le fac ca nu pot demonstra că miau dat decat 250 lei.....Ce pot fac