avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate Acatrinei I

Activitate Acatrinei I

Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați în următoarea problemă. Un vecin și-a lăsat caprele în grădina părinților mei libere.Tatăl meu văzând asta s-a dus să le alunge, e vorba de o stână de capre. Stăpânul și ciobanul au început să-l bată cu pumnii, picioarele, l-au lovit cu o lopată în cap, ciobanul cu o bâtă. Am chemat poliția, salvarea, are certificat medico-legal pentru 7-8 zile de îngrijiri medicale, infracțiunea s-a comis pe 4.04.2018. Menționez că ne aflam în spital unde i se acordau îngrijiri medicale de la ora 17.00 și agresorul a apărut la ora 21.00 spunând tuturor că tata, de 75 ani, el având 50, l-a bătut pe el, in jurul orei 20.00, fapt pe care l-am notat și în plângerile făcute la poliție. De la poliție dosarul mi s-a spus că a plecat la Parchet joi. Vă rog să îmi spuneți ce trebuie să urmăresc ca totul să se desfășoare conform legilor în vigoare, agresorul l-a amențat din nou în spital pe tata, și am uitat să precizez că atunci când ăl lovea zicea mereu ” Te omor, moșnege!”. Menționez că până în prezent familia noastră nu a fost pusă în astfel de situații, motiv pentru care nu știm cum să procedăm. Agresorul a avut numeroase probleme cu poliția,chiar procese cu persoane pe care le-a agresat fizic. Vă mulțumesc mult!